Leisure, Restoration

The National Library of Wales

 

This prestigious project involved two phases which included the conversion and extensive refurbishment of the front block to the Grade 2* Listed National Library of Wales to provide a new “Visitors Experience”. The second phase comprised the new build construction of “Y Drwm”, an elliptical building constructed within one of the interior courtyards of the National Library to provide an Auditorium, Atrium and Special Display Centre.

Architect
James Jenkins, Aberystwyth
Structural Engineer
Mott MacDonald
Value
£3 million
 

Adeiladu ar Ansawdd | Building on Quality

Get jobs by email

Not registered? Sign up here

 

Already registered?

 

Congratulations! Your email alert has been set up.
 
 

Please enter your details here

 

Already have a Client Area login?